Begin Algemeen Beeld in Tuin Anna Paulowna zoekt muzikanten

Beeld in Tuin Anna Paulowna zoekt muzikanten

2 min read
0
282
Three of Us tijdens 1 van de Beeld in Tuin evenementen (Foto: Three of Us)

ANNA PAULOWNA – Op 16 en 17 juni vindt in Anna Paulowna het tweejaarlijkse evenement Beeld in Tuin plaats. Net als bij voorgaande edities is de Stichting Kunst en Cultuur op zoek naar muzikanten die een optreden willen verzorgen op een van deze dagen.

Dus, heb je een act, een leuk duo of schitterende band meld je aan. Wij houden een podium voor je vrij. Tijdens Beeld in Tuin laten tien kunstenaars in evenzovele tuinen het beste van hun werk zien.  We verheugen ons op beelden van steen, staal, stof en hout, op verrassende installaties en kettingzaaginspiraties.

Aanmelden bij Marga van der Meer (0618402090), Ton van der Winden (0657126594) of stuur een mail naar kunstcultuurap@ziggo.nl

Reacties
Lees meer
Load More In Algemeen
Comments are closed.

Lees ook

Uitkeringsbedragen per 1 juli 2018

Reacties …