Hollands Kroon Actueel

Three of Us tijdens 1 van de Beeld in Tuin evenementen (Foto: Three of Us)
Three of Us tijdens 1 van de Beeld in Tuin evenementen (Foto: Three of Us)

Beeld in Tuin Anna Paulowna zoekt muzikanten

ANNA PAULOWNA – Op 16 en 17 juni vindt in Anna Paulowna het tweejaarlijkse evenement Beeld in Tuin plaats. Net als bij voorgaande edities is de Stichting Kunst en Cultuur op zoek naar muzikanten die een optreden willen verzorgen op een van deze dagen.

Dus, heb je een act, een leuk duo of schitterende band meld je aan. Wij houden een podium voor je vrij. Tijdens Beeld in Tuin laten tien kunstenaars in evenzovele tuinen het beste van hun werk zien.  We verheugen ons op beelden van steen, staal, stof en hout, op verrassende installaties en kettingzaaginspiraties.

Aanmelden bij Marga van der Meer (0618402090), Ton van der Winden (0657126594) of stuur een mail naar kunstcultuurap@ziggo.nl

Reageer op dit onderwerp