Begin Algemeen Regionieuws Voorjaarsmarkt pinksterzondag in Schagen

Voorjaarsmarkt pinksterzondag in Schagen

2 min read
0
147

SCHAGEN – Op zondag 20 mei ( 1e pinksterdag ) a.s. wordt een gezellige voorjaarsmarkt gehouden in het centrum van Schagen. Leuke kramen met uiteenlopende goederen zijn er die dag te vinden op de Markt. Niet alleen de geijkte (dames)kleding en sieraden worden aangeboden, maar ook b.v. lichaamsverzorging,  lederwaren en overheerlijke aardbeien en nog weel meer…

De braderie is een initiatief van Stichting Evenementen Schagen (SES) die zich namens de horecaondernemingen inzet voor een bruisend centrum in Schagen. De voorjaarsmarkt is open van 11.00 tot 17.00 uur.

Voor meer informatie of reserveringen kunt u bellen naar: organisatieburo MIKKI 0229-24 47 39. Of kijk op internet: www.mikki.nl.

Reacties
Load More In Regionieuws
Comments are closed.

Lees ook

Den Helder krijgt CDA-wethouder van buiten Den Helder

Reacties …