Hollands Kroon Actueel

Voorjaarsmarkt pinksterzondag in Schagen

SCHAGEN – Op zondag 20 mei ( 1e pinksterdag ) a.s. wordt een gezellige voorjaarsmarkt gehouden in het centrum van Schagen. Leuke kramen met uiteenlopende goederen zijn er die dag te vinden op de Markt. Niet alleen de geijkte (dames)kleding en sieraden worden aangeboden, maar ook b.v. lichaamsverzorging,  lederwaren en overheerlijke aardbeien en nog weel meer…

De braderie is een initiatief van Stichting Evenementen Schagen (SES) die zich namens de horecaondernemingen inzet voor een bruisend centrum in Schagen. De voorjaarsmarkt is open van 11.00 tot 17.00 uur.

Voor meer informatie of reserveringen kunt u bellen naar: organisatieburo MIKKI 0229-24 47 39. Of kijk op internet: www.mikki.nl.

Reageer op dit onderwerp

HKA-ARCHIEF

Wandelseizoen van start, een feestje om te wandelen

hkredactie

Internationale linkshandigendag druk bezocht

hkredactie

Texelse schapenverkrachter moet 15 maanden de cel in

hkredactie