Hollands Kroon Actueel

Kakebientoernooi TV Oudesluis

OUDESLUIS – Tennisvereniging Oudesluis houdt van vrijdag 8 tot en met zondag 17 juni het open Kakebientoernooi op haar twee kunstgrasbanen aan Melchiorstraat 28 in Oudesluis. Opgeven kan voor de categorieën Herendubbel, Damesdubbel en Gemengd dubbel 5, 6, 7, 7 35-plus en 8.

Waar mogelijk, wordt er gespeeld in poules. Dit is afhankelijk van het aantal deelnemers per categorie. De wedstrijdleiding is in handen van Anneke Ooijevaar. Men kan zich inschrijven via www.kakebien.nl of www.tvoudesluis.nl tot zondag 27 mei 18.00 uur.

Reacties

HKA-ARCHIEF

Gymnastiekvereniging Advendo Wieringerwerf gaat weer van start

hkredactie

Vereniging of stichting? vraag voor 1 mei je subsidie aan

hkredactie

Dierenambulances Hollands Kroon en Noordkop in de problemen door te weinig vrijwilligers

hkredactie