Begin Algemeen Bijeenkomsten Fractieoverleg CDA Hollands Kroon

Fractieoverleg CDA Hollands Kroon

2 min read
0
119

WIERINGERWERF = Op woensdag 6 juni a.s. vergadert de fractie van CDA Hollands Kroon in de Cultuurschuur te Wieringerwerf (Loggersplein). De vergadering is openbaar en begint om 20.00 uur. In de vergadering wordt de agenda voor de raadsvergaderingen van donderdag 14 juni en dinsdag 19 juni besproken.

De stukken voor de raadsvergaderingen zijn (binnenkort) te vinden op de website van de gemeente. Aan de orde komen onder andere de jaarrekening (14 juni) en de profielschets voor de nieuwe burgemeester (19 juni). Ook als u met de fractie over andere onderwerpen wilt spreken bent u van harte welkom.

Reacties
Lees meer
Load More In Bijeenkomsten
Comments are closed.

Lees ook

LADA zegt vertrouwen in vertrouwenscommissie op

Reacties …