Hollands Kroon Actueel

Fractieoverleg CDA Hollands Kroon

WIERINGERWERF = Op woensdag 6 juni a.s. vergadert de fractie van CDA Hollands Kroon in de Cultuurschuur te Wieringerwerf (Loggersplein). De vergadering is openbaar en begint om 20.00 uur. In de vergadering wordt de agenda voor de raadsvergaderingen van donderdag 14 juni en dinsdag 19 juni besproken.

De stukken voor de raadsvergaderingen zijn (binnenkort) te vinden op de website van de gemeente. Aan de orde komen onder andere de jaarrekening (14 juni) en de profielschets voor de nieuwe burgemeester (19 juni). Ook als u met de fractie over andere onderwerpen wilt spreken bent u van harte welkom.

Reacties

HKA-ARCHIEF

CDA: Maak plan van aanpak als de wolf wel in Noord-Holland komt

hkredactie

PvdA, VVD en GroenLinks willen actie voor medicinale cannabis

hkredactie

Voorlopig laatste migrantenmiddag in Meerbaak Middenmeer.

hkredactie