Begin Algemeen Drankrijder rijdt auto aan gort op vluchtheuvel Niedorp

Drankrijder rijdt auto aan gort op vluchtheuvel Niedorp

2 min read
0
759
De zwaarbeschadigde auto (Foto: Wesley Boots)

NIEUWE NIEDORP – Een automobilist is zaterdagavond 26 mei uit de bocht gevlogen op de oprit van de (N242) in Nieuwe Niedorp. Rond 20.30 uur kreeg de politie de melding van het eenzijdige ongeval. De auto was op een verkeersbord en hek gebotst.

Een blaastest ter plekke wees uit dat de bestuurder onder invloed van alcohol was. Hij werd overgebracht naar het politiebureau om daar te kijken hoeveel hij exact gedronken had. De zwaar beschadigde auto is afgesleept door bergingsbedrijf Rood.

Reacties
Lees meer
Load More In Algemeen
Comments are closed.

Lees ook

Uitkeringsbedragen per 1 juli 2018

Reacties …