Hollands Kroon Actueel
De zwaarbeschadigde auto (Foto: Wesley Boots)
De zwaarbeschadigde auto (Foto: Wesley Boots)

Drankrijder rijdt auto aan gort op vluchtheuvel Niedorp

NIEUWE NIEDORP – Een automobilist is zaterdagavond 26 mei uit de bocht gevlogen op de oprit van de (N242) in Nieuwe Niedorp. Rond 20.30 uur kreeg de politie de melding van het eenzijdige ongeval. De auto was op een verkeersbord en hek gebotst.

Een blaastest ter plekke wees uit dat de bestuurder onder invloed van alcohol was. Hij werd overgebracht naar het politiebureau om daar te kijken hoeveel hij exact gedronken had. De zwaar beschadigde auto is afgesleept door bergingsbedrijf Rood.

Reacties

HKA-ARCHIEF

Thalia Kids maakt zich op voor tweede voorstelling ‘Oh, dat zit dus zo!’

hkredactie

Politie voert strijd tegen vele woninginbraken op en organiseert informatieavond.

hkredactie

Politie zoekt getuigen vernielingen Wieringerwerf

hkredactie