Hollands Kroon Actueel

Doe mee aan de Kneeslopen
Doe mee aan de Kneeslopen

Anna Paulowna in teken van de Kneeslopen

ANNA PAULOWNA – Atletiekvereniging DOKEV start zaterdagavond 2 juni met de eerste Kneesloop in een reeks van drie in 2018. Een mooie uitdaging om een scherpe tijd, of gewoon een mooie prestatie neer te zetten. Het is mogelijk om de hele serie van drie te lopen, maar deelnemen aan één van de drie Kneeslopen kan natuurlijk ook. De tweede Kneesloop wordt zaterdagavond 7 juli gehouden en de derde en laatste van het seizoen is zaterdagavond 1 september 2018.

De langste afstanden zijn 7,6 en 3 kilometer en voor de jongere jeugd zijn er afstanden van 500 meter en 1 kilometer. Het parcours van de 7,6 kilometer is het rondje Kerkweg, Kneesweg en Kneeskade. De overige afstanden starten op de Kneeskade, richting Oudesluis en keren op de helft van de afstand weer om en finishen op het punt waar gestart is. De prijsuitreiking voor de jeugd vindt plaats nadat de 3 en 7,6 kilometer zijn gestart. De prijsuitreiking van de 3 en 7,6 kilometer vindt na afloop plaats.

Inschrijving, start en prijsuitreiking zijn bij de Watersportvereniging aan de Kneeskade in Anna Paulowna. Inschrijven is vanaf 18.00 uur mogelijk. Het inschrijfgeld bedraagt € 2,50 voor de jeugd tot en met 15 en € 5,00 voor 16 jaar en ouder. De 500 meter voor jeugd tot en met 6 jaar gaat van start om 18.45 uur, waarna om 18.50 uur het startschot klinkt voor de 1 kilometer van jeugd tot en met 11 jaar. Zowel de 3 kilometer als de 7,6 kilometer gaan van start om 19.00 uur voor alle categorieën.

Reageer op dit onderwerp