Hollands Kroon Actueel
Dames dubbel 8 finalisten Lisanne Bosma en Lianne de Boer in actie op het Dodo toernooi van 2017. (Foto: aangeleverd)
Dames dubbel 8 finalisten Lisanne Bosma en Lianne de Boer in actie op het Dodo toernooi van 2017. (Foto: aangeleverd)

Dodo Tennistoernooi Wieringerwerf

WIERINGERWERF – TC de Maaier organiseert van zaterdag 9 tot en met zondag 17 juni het jaarlijkse open Dodo toernooi aan Terppad 3 in Wieringerwerf. Inschrijving voor dit gezellige toernooi is nog mogelijk tot en met zondag 3 juni via toernooi.nl.

Zowel de beginnende als de meer ervaren tennisser kan bij het Dodo toernooi terecht in categorieën van 3 tot en met 8 in zowel de enkel, dubbel en de mix. Ook bieden veel categorieën een 35-plus variant aan. Indien men deelneemt aan een toernooi dat start in het finaleweekend van het Dodo toernooi dan vormt dit geen hinder.

Reacties

HKA-ARCHIEF

8 Themaweken achter elkaar in het Bakkerijmuseum!

hkredactie

Voetbal: Extraatje van 1750 euro voor DWOW van de Vriendenloterij

hkredactie

Hollands Kroon Actueel zoekt correspondenten

hkredactie