Hollands Kroon Actueel

Beeld In Tuin
Beeld In Tuin

20 jaar Beeld In Tuin Anna Paulowna.

ANNA PAULOWNA – In de afgelopen 10 uitvoeringen van BIT heeft een keur van kunstenaars en muzikanten zich gepresenteerd in de tuinen van diverse locaties in Anna Paulowna. Dit jaar is gekozen voor een compacter gebied, meer een flinke wandelroute, van de Molenvaart ( de Krakeling ) tot aan de spoorlijn en de Elshof noordzijde. Een grote diversiteit aan kunstuitingen, zoals keramiek, stenen – en metalen beelden, glasfusion ( Anne Hoogland ) en installaties ( Ode aan Groen, Henriette Roggeveen ) staat voor u klaar.

Het reizend draaiorgel van Finans van Hulle trekt langs de tuinen.

In een aantal tuinen wordt muziek gemaakt.

Op zaterdag 16 en zondag 17 juni kunt u van 11.00u tot 17.00u genieten van kunst, tuinen en muziek. Op de routekaart valt te lezen waar alle activiteiten te vinden zijn. De buitenschoolse opvang heeft onder begeleiding van Emmy de Vroome met hulp van Eke en haar knutsbus een werkstuk gemaakt, dat te bewonderen is op het Berkhout.

Zaterdagochtend werkt kunstenaar/docent Geertje Tjalma met kinderen van het Klaverblad; daar wordt het gezamenlijke kunstwerk ook tentoongesteld.

Reageer op dit onderwerp