Hollands Kroon Actueel

Alzheimer Café Schagen, onderwerp ‘De Notaris’

SCHAGEN – Over mentorschap, bewind-voering, wilsonbekwaamheid, onder curatele stellen, een levenstestament opstellen en allerlei aanverwante zaken. Onze gastspreker is mevrouw Stouthart, Notaris. Zij bespreekt belangrijke onderwerpen die in relatie staan met de ziekte dementie. Het belooft weer een interessante avond te worden.

Wij verwelkomen u vanaf 19.15 uur met koffie en thee. Het onderwerp start om 19.30 uur na de pauze is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Tijdens de avond is er ook ruimte voor het uitwisselen van informatie met andere bezoekers. Tevens kunt u op de informatietafel folders en andere materialen inzien. Op de bibliotheektafel vindt u ook allerlei boeken en DVD’s over dementie die u kunt lenen.

De toegang is gratis, aanmelden is niet nodig. De avond wordt gehouden in: Zorgcentrum ‘de Bron’ Kogerlaan 36a Schagen

Het Alzheimer café wordt georganiseerd in samenwerking met Alzheimer Nederland, afdeling Noord-Holland Noord, Geriant DOC-team (Dementie Onderzoek en Casemanagement) Woonzorggroep SAMEN, Wonen Plus Welzijn, Evean, Omring, muziekschool Metafuni en wordt financieel ondersteund door de gemeente Schagen. 

Voor meer informatie: kunt u contact opnemen met Mevrouw N. Teeuwisse (0224-751902).

Reageer op dit onderwerp