Hollands Kroon Actueel

Foto aangeleverd

DWOW 4 pakt kampioenschap na spannende wedstrijd

WIERINGERWERF – Een mooi affiche DWOW 4 – Wieringerwaard 3 ingepland als laatste wedstrijd om het kampioenschap van dit seizoen. Afgelopen vrijdag werd er nog een onderling partijtje gespeeld door de mannen van trainer/coach Arie Blokker. Wieringerwaard leek in het voordeel, een gelijkspel moest mogelijk zijn.

In de 1e helft namen ze zelfs een voorsprong. De 2e helft was het DWOW die het meest te vinden was op de helft bij Wieringerwaard die zich terugtrok rond het eigen strafschopgebied. Rond de 60 min maakte DWOW gelijk. Niet veel later zelfs een voorsprong 2-1. De Wieringerwaarders gaven weer gas en verzilverde een counter tot 2-2. Zo’n 10 min. voor tijd leek DWOW het kampioenschap binnen te halen toen snel achter elkaar de 4-2 werd bereikt.

Wieringerwaard kwam weer terug in de wedstrijd toen ze in de zenuwslopende laatste 5 minuten van de extra tijd nog dichterbij kwamen (4-3). Roel Cruiming (geweldig gefloten) blies het eindsignaal van deze mooie en spannende wedstrijd. Het kampioensfeest kon worden gevierd.

Tekst: Ton Korevaar

Reageer op dit onderwerp