Begin Algemeen Gerechten Gnocchi met doperwten, tuinbonen en salie

Gnocchi met doperwten, tuinbonen en salie

3 min read
0
75
gnocchi met doperwten, tuinbonen en salie (Foto: DEEN Supermarkten)


Gnocchi met doperwten, tuinbonen en salie
 
Bereidingstijd
Kooktijd
Totale bereidingstijd
 
Door:
Soort gerecht: Hoofdgerecht
Hoeveelheid: 4
Ingrediënten
  • 1 keer basisrecept gnocchi of 1 pak gnocchi (kant-en-klaar)
  • 500 g diepvriestuinbonen
  • 250 g diepvriesdoperwten
  • 2 eetl. olijfolie
  • 1 rode ui (gesnipperd)
  • 2 teentjes knoflook (fijngehakt)
  • 1 el salie (gehakt) of
  • 1 tl gedroogde salie
  • 200 ml kookroom of
  • 200 ml crème fraîche
  • 1 kropje radicchio of
  • 1 stronkje witlof (in smalle reepjes)
Bereiden
  1. Kook de gnocchi kort voor het serveren.
  2. Kook de tuinbonen en doperwten 4-5 minuten en giet ze af.
  3. Verhit de olijfolie en fruit hierin de ui en knoflook.
  4. Voeg de helft van de salie toe.
  5. Schep de tuinbonen en doperwten met de kookroom, zout en peper erdoor en verwarm zonder te koken.
  6. Meng de warme gnocchi erdoor en serveer met de radicchio.
  7. Bestrooi het gerecht met de rest van de salie.
Notes
Tip: Vervang de salie door tijm.
 

Reacties
Lees meer
Load More In Gerechten
Comments are closed.

Lees ook

Menu van de dag – zoete aardappelstamppot met paksoi

Reacties …