Hollands Kroon Actueel

Jelisha Dijkhuizen nederlands kampioen (Foto aangeleverd)
Jelisha Dijkhuizen nederlands kampioen (Foto aangeleverd)

Jelisha Dijkhuizen Nederlands Kampioen

ANNA PAULOWNA – In Almelo werd afgelopen weekend het NK voor de Instap N2 turnen georganiseerd. Voor TopTurnen Opmeer deed de uit Anna Paulowna afkomstige Jelisha Dijkhuizen mee. Zaterdag turnde zij een stabiele meerkamp maar een aantal kleine foutjes zorgde niet voor het gewenste resultaat. Met een keurige 12e plaats sloot zij dit toernooi af.

Zondag mocht Jelisha nog mee doen aan de individuele toestelfinale op de burg en hier wist zij alles en iedereen achter zich te laten en werd zij dus Nederlands Kampioen. Met nog 4 turnsters te gaan kon zij het niet meer aan zien en heeft zij zich omgedraaid totdat de uitslag bekend werd.

Aankomend weekend, op zaterdag, organiseert TopTurnen Opmeer een talentendag. Op deze dag wordt er gezocht naar meisjes die net als Jelisha graag verder willen komen met het turnen. Kijk op de Facebookpagina van TopTurnen Opmeer voor meer informatie.

Reageer op dit onderwerp