Hollands Kroon Actueel

De kachten achter het Tropisch tennistoernooi Wieringerwaard (Foto aangeleverd)
De kachten achter het Tropisch tennistoernooi Wieringerwaard (Foto aangeleverd)

Tropisch tennistoernooi Wieringerwaard

WIERINGERWAARD – Het Pauwetoernooi in Wieringerwaard trekt dit jaar alle registers open. Met een nieuwe toernooicommissie is er een nieuwe impuls ontstaan voor het tennistoernooi in Wieringerwaard. Van zaterdag 7 tot en met zondag 15 juli worden op de kunstgrasbanen de wedstrijden in de verschillende speelsterktes afgewerkt.

Nieuwe weg tennistoernooi

Gerdie Glas, Klaas Schenk, Lenny Groenveld, Susan Hoogschagen, Edwin de Kruijf, Meike Slim en Bianca van Zoolingen zijn met het toernooi een nieuwe weg ingeslagen. Landgoed Hoenderdaell heeft er alle vertrouwen in en heeft zich als hoofdsponsor aangesloten. En dat maakt het ook voor de tennissers aantrekkelijk om mee te doen. Iedere deelnemer krijgt namelijk sowieso een toegangskaartje tot het landgoed in Anna Paulowna. 

Tijdens het toernooi is het thema Tropical. Het tennispark wordt in tropische sferen gebracht en er is een speciale prijs voor de meest origineel uitgedoste speler en speelster. Dit jaar wordt er gespeeld in de speelsterkte 5, 6, 6 35-plus, 7, 7 35-plus en 8. Voor alle categorieën en inschrijven kan www.toernooi.nl worden geraadpleegd. Inschrijven is mogelijk tot en met zondag 24 juni.

Reageer op dit onderwerp

HKA-ARCHIEF

Ze hebben het er druk mee, de decorbouwers van Thalia

hkredactie

Regius College succesvol op Schoolroeikampioenschappen

hkredactie

Droogte zorgt voor hoog risico bos- en bermbranden

hkredactie