Begin Algemeen Flora en Fauna Hollands Kroon pakt overhangend groen aan

Hollands Kroon pakt overhangend groen aan

2 min read
0
312


ANNA PAULOWNA – In mei zijn de aannemers Noorderkwartier en de firma Zuidema gestart met het snoeien van hagen en overhangend groen binnen de bebouwde kom. Zo ziet het er weer knap uit en blijven trottoirs en wandelpaden toegankelijk.

Flora en fauna

Voordat er wordt gesnoeid wordt eerst gecontroleerd of er in de betreffende beplanting geen (broedende) vogels of andere dieren aanwezig zijn. Als dit het geval is wordt het snoeien eventueel uitgesteld tot een later tijdstip.

Zelfbeheer

Snoeit u zelf bepaalde gemeentelijke plantsoenen en heeft u liever niet dat deze door 1 van beide bedrijven worden gesnoeid? Neem dan contact met met Hollands Kroon op.

Reacties
Lees meer
Load More In Flora en Fauna
Comments are closed.

Lees ook

Burgemeester Nawijn blijft…..

Reacties …