Hollands Kroon Actueel

United4Christ - tourt met vernieuwd programma
United4Christ - tourt met vernieuwd programma

United4Christ in Ontmoetingskerk Middenmeer

MIDDENMEER – De PKN van Middenmeer organiseert zaterdag 30 juni een muzikale avond in samenwerking met Events4Christ. United4Christ, een koor en orkest van in totaal 45 personen, verzorgt vanaf 19.30 uur een prachtig optreden in de Ontmoetingskerk aan Professor ter Veenweg 4 in Middenmeer. De leden van het koor en orkest spelen vanuit een overtuiging dat muziek op een bijzondere manier mensen aanspreekt. Toegang is gratis, maar er wordt een collecte gehouden.

United4Christ

United4Christ heeft het de afgelopen jaren al verschillende keren laten horen: concerten worden een belevenis met dit koor en orkest! In 2018 geeft United4Christ diverse concerten, waar het gloednieuwe programma van de groep de avond zal vullen.

Koren of orkesten gebruiken om een speciale avond net dat beetje ‘extra’ te geven, is niets nieuws. Maar met United4Christ (onder leiding van dirigent Aad Contze) gebeurt er meer dan alleen het samenbrengen van deze ingrediënten. De leden van het koor & orkest spelen vanuit een overtuiging dat muziek op een bijzondere manier mensen aanspreekt.

De musici en koorleden zijn overtuigd christen. De afgelopen jaren heeft de groep al op verschillende plekken van zich laten horen. Zo verleende ze haar medewerking aan een kersttour met de bekende Britse aanbiddings-leider Graham Kendrick. De combinatie van een koor en orkest bleek toen ook al een duidelijke meerwaarde bij de bekende kerstliederen. In het najaar van 2017 heeft United4Christ haar eerste CD “Blessings” uitgebracht

Vooraf reserveren kan via www.events4christ.nl.

Reageer op dit onderwerp