Hollands Kroon Actueel

ZAP ziet hoofdtrainer vertrekken

BREEZAND – De meningen laten te ver uit elkaar waardoor er geen basis meer was voor een verdere samenwerking tussen Z.A.P. en trainer Sem Wokke. Beiden zijn ambitieus en volledig gefocust op goede prestaties maar op de manier waarop dit moet worden gerealiseerd zit een kloof tussen beide kampen.

Het bestuur van Z.A.P. heeft daarom besloten om het clubbelang voorop te stellen en zich meer in de breedte wil gaan profileren, daar waar juist Sem Wokke zich volledig wilde richten op de selectie.  Ook na meerdere gesprekken tussen bestuur en Wokke bleek deze kloof niet te overbruggen waarna het bestuur heeft besloten om de samenwerking te beëindigen.

Onder leiding van Sem Wokke wist Z.A.P. de laatste vier seizoenen maar liefst 3x te promoveren.  Het is onduidelijk wat Sem Wokke nu gaat doen, of hij al een andere club heeft gevonden of een jaartje vrijaf gaat nemen.

Of ook de spelers in het besluit van het bestuur zijn gekend is ook voor nu niet duidelijk. De spelers die werden gevraagd naar hun mening wilden niets zeggen.

Reageer op dit onderwerp