Hollands Kroon Actueel

Inwoner Wieringerwaard zwaargewond bij keukenbrand

Stockfoto

WIERINGERWAARD – Een inwoners van Wieringerwaard is vrijdagmiddag bij een keukenbrand ernstig gewond geraakt omdat hij een brandende pan probeerde te blussen met water waardoor er een vlammenzee ontstond en de man gewond raakte aan armen en gezicht.

Een in de haast opgeroepen traumahelicopter werd afgemeld, het toegesnelde ambulancepersoneel ontfermde zich over het slachtoffer en brachten hem naar het ziekenhuis. De brandweer heeft de brand kunnen blussen maar de keuken heeft zware schade opgelopen.

HKA-ARCHIEF

Snel handelen personeel Fender Innovations voorkomt ramp bij brand

hkredactie

Uitslaande brand verwoest boerderij Wieringermeer

hkredactie

Brandweer Waarland weet boerderij te sparen bij woningbrand

Ramon Vegelien
Laden....