Hollands Kroon Actueel
De Doorbaak is straks weer een plaatje..
De Doorbaak is straks weer een plaatje..

De Doorbraak Kreileroord krijgt opknapbeurt

KREILEROORD – Begin juni stelde Henk van Gameren van de LADA-Fractie vragen aan het college of zij wel afwisten van het achterstallige onderhoud aan MFC De Doorbraak in Kreileroord. De LADA-fractie had toen al diverse klachten binnengekregen over het onderhoud aan het pand.

Nu blijkt uit een reactie van Holland Kroon dat zij al op de hoogte waren van het achterstallige onderhoud aan De Doorbraak en opdracht hebben gegeven om het achterstallige onderhoud weg te werken. Het noodzakelijke onderhoud is reeds deels uitgevoerd en wat nog niet gedaan is staat op de planning om binnenkort te worden gedaan.

Behalve de voetbalclub zijn er nog diverse andere verenigingen die frequent gebruik maken van MFC De Doorbraak in Kreileroord.

Reacties

HKA-ARCHIEF

Grote oefening legerhelicopters trekt veel bekijks van spotters

hkredactie

Stichting AED Wieringen/Wieringermeer draagt AED-apparaten over aan Hollands Kroon

hkredactie

O.M wil echtpaar Hippolytushoef voor half jaar opsluiten wegens seksueel misbruik minderjarig meisje

hkredactie