Hollands Kroon Actueel

Automobilist gewond naar ziekenhuis bij aanrijding Wagenpad

MIDDENMEER – Bij een aanrijding afgelopen dinsdag aan het einde van de middag op het Wagenpad in Middenmeer is de bestuurder van een personenauto gewond afgevoerd naar het ziekenhuis. De bestuurder keek bij het oprijden van het Wagenpad niet goed uit en zag daardoor een kleine vrachtwagen over het hoofd waarna er een botsing volgde, door de klap kwam de bestuurder met zijn auto in de sloot terecht. 

De man werd na kort onderzoek door het toegesnelde ambulancepersoneel meegenomen voor verder onderzoek in het ziekenhuis, de bestuurder van de kleine vrachtwagen werd ter plaatse behandeld. Bij het ongeval raakten beide auto’s behoorlijk beschadigd, de personenauto is mogelijk total loss en zijn beiden door een bergingsbedrijf weggehaald.

De politie heeft het ongeval in onderzoek.

Reageer op dit onderwerp

HKA-ARCHIEF

Alcomobilist(39) uit Wieringerwaard haalt nat pak

hkredactie

Auto te water bij éénzijdig ongeval N242 ter hoogte van Nieuwe Niedorp

hkredactie

Ongeval Barsingerhorn, auto op zijn neus in de bevroren sloot

hkredactie