Hollands Kroon Actueel

Automobilist gewond naar ziekenhuis bij aanrijding Wagenpad

MIDDENMEER – Bij een aanrijding afgelopen dinsdag aan het einde van de middag op het Wagenpad in Middenmeer is de bestuurder van een personenauto gewond afgevoerd naar het ziekenhuis. De bestuurder keek bij het oprijden van het Wagenpad niet goed uit en zag daardoor een kleine vrachtwagen over het hoofd waarna er een botsing volgde, door de klap kwam de bestuurder met zijn auto in de sloot terecht. 

De man werd na kort onderzoek door het toegesnelde ambulancepersoneel meegenomen voor verder onderzoek in het ziekenhuis, de bestuurder van de kleine vrachtwagen werd ter plaatse behandeld. Bij het ongeval raakten beide auto’s behoorlijk beschadigd, de personenauto is mogelijk total loss en zijn beiden door een bergingsbedrijf weggehaald.

De politie heeft het ongeval in onderzoek.

Reacties

HKA-ARCHIEF

Zeker drie gewonden bij ongeval Medemblikkerweg

hkredactie

Plotselinge gladheid veroorzaakt ongeval Afsluitsdijk

hkredactie

Update – Zeven gewonden bij ernstig ongeval Medemblikkerweg Wieringerwerf

hkredactie