Hollands Kroon Actueel

Landelijke storing Vodafone

HOLLANDS KROON – Vodafone kampt met een grote landelijke storing. Rond half 12 donderdagochtend kwamen de eerste storingsmeldingen al binnen op allestoringen en op het hoogtepunt deden ruim 12500 mensen hun beklag over de storing.

Vodafone zegt hard te werken om de storing te verhelpen tot die tijd hebben de klanten geen netwerk of bereik met hun mobiele telefoon.  De meeste meldingen lijken vanuit de Randstad te komen maar ook in Hollands Kroon zijn mensen die slecht of helemaal geen verbinding kunnen krijgen met het netwerk van Vodafone

 

Reacties

HKA-ARCHIEF

Hollands Kroon krijgt supersnel Texels internet

hkredactie

Na Ziggo nu ook forse prijsverhoging bij KPN en dochters Telfort en XS4all

hkredactie

Update: D-Day voor thuiszorgmedewerkers TSN

hkredactie