Hollands Kroon Actueel

Foto aangeleverd

DOKEV start 10km trainingen

ANNA PAULOWNA – Hardloop en Atletiekvereniging DOKEV start vanaf maandag 20 augustus met een trainingsprogramma van tien weken, met als doel de 10 kilometer in een snellere tijd te lopen dan deelnemers nu al doen. Samen met andere atleten traint men aan de hand van een toegespitst schema onder begeleiding van ervaren trainers richting het persoonlijke doel. Dit schema is bijvoorbeeld een prima voorbereiding voor de 10 kilometer Boerenkoolloop in Warmenhuizen van 4 november.

Maandag 20 augustus is er een informatieavond van 19.30 tot 20.30 uur in de kantine van Hardloop en Atletiekvereniging-DOKEV op Sportpark Kleine Sluis 1 in Anna Paulowna.

De trainingen gaan gelijk in de week van maandag 20 augustus van start. Het is mogelijk op verschillende avonden deel te nemen aan de trainingen. De kosten voor de cursus bedragen 50,- euro. Tijdens de informatieavond kan men de keuze maken om in te schrijven. Aanmelden voor de informatieavond of meer informatie aanvragen via het contactformulier op www.atletiekvereniging-dokev.nl

Is bovenstaand doel nog te uitdagend, maar interesse in hardlopen of kennismaken met hardlopen? Ook dan is men welkom tijdens de reguliere trainingsavonden op dinsdag, woensdag en vrijdagavond van 19.15 tot 20.30 uur. Op deze avonden wordt getraind in verschillende groepen en ieder op zijn eigen niveau. Er zijn groepen voor starters tot meer ervaren lopers.

Reageer op dit onderwerp