Hollands Kroon Actueel

Zoon Rob G. opgepakt, ook verdacht van grootschalige drugshandel

NOORDKOP – De zoon van Rob G., de 54-jarige man uit Schagen die afgelopen weekend is opgepakt als hoofdverdachte in een groot internationale drugs- en witwasonderzoek, zou ook mee hebben gewerkt aan de drugshandel. Dat schrijft NH Nieuws.

Na meerdere politieacties kwam G. als hoofdverdachte in beeld. Afgelopen weekend werd hij gearresteerd op een schip, waar driehonderd kilo cocaïne aan boord was. Naast G. werden nog drie Nederlanders aangehouden, waarvan een volgens het AD zijn zoon Robbie uit Julianadorp zou zijn.

Na de arrestatie deed de FIOD meerdere invallen in Noord-Holland. Hierbij werd beslag gelegd op 38 panden, 82 duizend euro contant geld, vijf kilo goud, een Harley Davidson en een paar kostbare horloges. Uit onderzoek van NH Nieuws kwam woensdag aan het licht dat G. veel bedrijven en ondernemingen onder zijn naam heeft. Rob G. is een ‘charmeur met louche zaken‘, aldus inwoners uit zijn woonplaats Schagen.

Reacties

HKA-ARCHIEF

Wie heeft deze scooter gezien?

hkredactie

Henneptelers uit Breezand en Julianadorp lopen tegen de lamp

hkredactie

Insluiper op heterdaad betrapt in Anna Paulowna

hkredactie