v.v. Succes slachtoffer vandalisme

HIPPOLYTUSHOEF – Het vandalisme in Hippolytushoef heeft ook voetbalvereniging Succes bereikt. Ergens tussen 21 en 22 augustus is de accomodatie van Succes met verf besmeurd. Door vernielingen in het verleden had het bestuur al besloten om bewakingscamera’s te installeren.

Als blijkt dat de daders op deze beelden staan dan, zo beloofde voorzitter Patrick Mulder, ze 1 kans te geven om zich te melden en zo te kijken naar een oplossing, mochten de daders zich niet melden dan gaat Mulder met de beelden naar de politie om aangifte te doen en dan zal justitie een vervolging gaan instellen.

Het is onduidelijk of de dader(s) zich voor afgelopen vrijdag hebben gemeld. Als ze slim zijn hebben ze dit wel gedaan anders wordt het op de blaren zitten.

Reageer op dit onderwerp