Hollands Kroon Actueel

Doel doelloos kapot gesmaakt (Foto: SRC)

Tuig houdt huis bij voetbalvereniging SRC

SCHAGEN – Het bestuur van voetbalclub SRC uit Schagen wist niet wat ze zagen toen zij terugkomend van vakantie weer het voetbalpark binnenliepen.

Tribune gesloopt, doel gesloopt, bewakingscamera gestolen en een enorme bende over het hele terrein.  Het bestuur gaat aangifte doen van alle vernielingen en zal daarbij ook de gemaakte beelden overhandigen aan de politie.

De vrijwilligers van de club zullen vol aan de bak moeten om alle schade weer te herstellen. Ondertussen roept het bestuur iedereen op die iets gezien heeft of weet wie het heeft gedaan zich te melden bij de club of direct de politie gaat bellen via 0900-8844 of als u liever anoniem blijft dan via 0800-7000.

Het bestuur is enorm teleurgesteld laten zij weten. 

Reageer op dit onderwerp