Hollands Kroon Actueel

Drie nieuwe toezichthouders in Hollands Kroon

HOLLANDS KROON – Om de regels en wetten in de gemeente te handhaven heeft Hollands Kroon toezichthouders in dienst. Om de handhaving nog beter in de hand te houden heeft Hollands Kroon drie extra toezichthouders geïnstalleerd.

Deze drie, J. Breetveld, R. Gomes en N.J.J. Kuin zijn afgelopen 1 september begonnen met hun werkzaamheden voor de gemeente Hollands Kroon en zullen dit doen tot en met 30 juni 2019. Zij zullen zich specifiek gaan richten op toezicht op de huisvesting van tijdelijke werknemers/arbeidsmigranten.

Hollands Kroon wil zo een prettige leefomgeving creëren voor inwoners en bedrijven in Hollands Kroon.

Reageer op dit onderwerp

HKA-ARCHIEF

Hollands Kroon roept Ir. C Lely-prijs in het leven

hkredactie

50.000ste passagier voor de Belbus Hollands Kroon

hkredactie

Bouw nieuw scheepsdok Den Oever start in januari 2018

hkredactie