Hollands Kroon Actueel

Bijeenkomst ouders over ongeluk Anna Paulowna

ANNA PAULOWNA – Hollands Kroon organiseert zondagmiddag 9 september om 15.00 uur een bijeenkomst voor ouders van de jongeren uit de vriendengroep van Roy, Seph en Colin, die bij het tragische ongeluk op de Sportlaan in Anna Paulowna om het leven kwamen. Er zijn ouders die vragen hebben over hoe om te gaan met de gevoelens en emoties van hun kinderen. Op die vragen wordt nader ingegaan.

De bijeenkomst is in MFA De Ontmoeting in Anna Paulowna. Bij de bijeenkomst zijn vertegenwoordigers van de GGD, Slachtofferhulp, de wijkteams, jongerenwerk en de gemeente aanwezig. Het is vrije inloop: deze specifieke groep ouders kan zonder aanmelding binnenlopen. Verder heeft deze bijeenkomst een besloten karakter.

Deze bijeenkomst is specifiek bedoeld voor ouders van jongeren uit de directe vriendengroep. Mocht er behoefte aan zijn, dan volgt later een bijeenkomst voor andere groepen. Voor tips, advies en vragen kunt u ook kijken op de website van de gemeente.

Reageer op dit onderwerp