Hollands Kroon Actueel

Foto aangeleverd
Foto aangeleverd

Start to Run bij AVW

WIERINGERWERF – Op 17 september 2018 start er bij Atletiekvereniging Wieringermeer e.o. in Wieringerwerf een nieuwe Start to Run cursus. Iedereen die wil beginnen met hardlopen kan terecht voor 8 weken goede begeleiding.

Het hardlopen wordt langzaam opgebouwd en afgewisseld met oefeningen.  Tijdens deze cursus leer je bovendien alles wat je moet weten over de goede loophouding, schoeisel, kleding, blessurepreventie, voeding etc.

Veel mensen die proberen te gaan hardlopen geven het na een paar weken op, maar met deze cursus begin je langzaam en merk je dat je steeds meer aankunt.  Je leert hoe je de afstand langzaam kunt uitbouwen en zo je eigen doelen kunt bereiken.

Hardlopen is niet alleen voor jonge fitte mensen. Ook als je overgewicht bent, of al wat ouder, is het nooit te laat om te beginnen! Bij AVW traint iedereen op zijn/haar eigen tempo en met eigen doelen.

Kijk op www.yakultstarttorun.nl voor meer informatie en inschrijven.

Bij de inschrijving van €49.50 ontvang je naast 8 weken professionele begeleiding een mini abonnement op Runnersworld, een kort lidmaatschap bij Atletiekunie zodat je verzekerd bent tijdens het lopen, een hardloop app, een voedingsgids en nog veel meer!

Let op: als je met z’n tweeën inschrijft op www.yakultstarttorun.nl kun je gebruik maken van de korting via de ‘vriendendeal’.

Na de cursus kun je bij AVW doorstromen naar de reguliere loopgroepen om je conditie nog verder uit te bouwen. 

Reageer op dit onderwerp