Hollands Kroon Actueel

Marcel Burger uit Anna PAulowna wint Art Award

ANNA PAULOWNA – Marcel Burger (Anna Paulowna, 1964) heeft in het weekend van 13 tot 15 september geëxposeerd met 3 kunstwerken tijdens de In Situ Art Fair te Macedonië en hiermee een Award gewonnen.

Marcel Burger
Marcel Burger

In Situ Art Fair is hèt toonaangevende nationale evenement van Macedonië dat noviteiten in kunst, design en architectuur in de creatieve industrie signaleert en presenteert tijdens een grote expositie in Skopje. De vijfde editie van deze expositie werd bezocht door zo’n 6000 bezoekers.

De Award bestaat uit een solo expositie (waar Marcel Burger persoonlijk aanwezig zal zijn) in cultureel café Concept 37, momenteel de trendy nummer 1 promotor van hedendaagse culturele trends in Skopje.

Reageer op dit onderwerp