Hollands Kroon Actueel

LADA wil oplossing voor afvalcontainers Trambaan Winkel

WINKEL – De fractie van LADA wil dat het college met een oplossing gaat komen om de problemen rondom de afvalcontainers die op de fietsstrook van de Trambaan in Winkel moeten worden geplaatst omdat er geen aanbiedplekken zijn voor deze containers.

Henk van Gameren zegt: ,,Dit betekent dat de containers op de fietsstrook van de rijbaan geplaatst moeten worden wat de veiligheid niet ten goede komt. Bewoners hebben de gemeente verzocht om aanbiedplaatsen in de groenstrook aan te leggen maar kregen te horen dat daar geen budget voor was. Geld kan toch niet het probleem zijn, want zoals bewoners aangeven: met een paar grijze stoeptegels is het probleem opgelost.

Van Gameren wil van het college weten of zij op de hoogte zijn van deze situatie op de Trambaan en of zij ook op de hoogte zijn van het verzoek van de bewoners van de Trambaan. 

Maar ook wil van Gameren weten waarom het college het verzoek heeft afgewezen.

 

Reageer op dit onderwerp