Hollands Kroon Actueel

Dieter van der Westen Band komt naar de Wieringermeer.

WIERINGERWERF – Zaterdagavond 13 oktober speelt Dieter van der Westen met zijn band nu eens niet in Paradiso of op een festival, maar in de Cultuurschuur te Wieringerwerf.

Om een idee van zijn muziek te geven: de sound is ontstaan onder invloed van Mark Knopfer, Neil Young, Bruce Springsteen en Tom Waits. Een mix dus van Americana en Indiefolk. Pakkende, authentieke muziek die nog lang blijft nagalmen in het gehoor.

Dieter van der Westen schrijft en zingt zelf en heeft een viertal muzikanten, waaronder zijn broer Eric, om zich heen verzameld met een indrukwekkende muzikale bagage.

Liefhebbers van easy listening songs, up tempo liedjes en aangrijpende blues komen deze avond absoluut aan hun trekken en hoeven er geen reis naar de grote poppodia voor te maken. Het is bovendien goed toeven in de Theaterzaal met haar alom geprezen akoestiek en intieme sfeer.

Zaterdagavond 13 oktober is de aanvang van het concert om 20.00 uur. De Theaterzaal is boven in de Cultuurschuur aan het Loggersplein 1 te Wieringerwerf. Entree bedraagt € 10,00 .Reserveren kan via reserveringen@cultureleraad-wieringermeer.nl, telefonisch bij Roelie Schiere: 0227 581781, of voor aanvang aan de zaal.

De mogelijkheid bestaat om dit seizoen vier optredens, georganiseerd door de Culturele Raad Wieringermeer, te bezoeken voor de prijs van drie.

Zie voor het programma www.cultureleraad-wieringermeer.nl

Reageer op dit onderwerp

HKA-ARCHIEF

Winkel’s Harmonie sluit boekenweek af met ‘boekenbal’

hkredactie

Koor Mistral in de Keesschuur Anna Paulowna

hkredactie

Westside Jazzband in kerkje Eenigenburg

hkredactie