Hollands Kroon Actueel

DEEN Supermarkt Wieringerwerf zet zich in voor ouderen

REGIO – Vandaag is het Nationale Ouderendag. Tijdens de DEEN Sponsor Actie die momenteel in de 82 supermarkten loopt, worden munten ingezameld voor een lokaal goed doel of het Nationaal Ouderenfonds. Om deze actie nog meer kracht bij te zetten worden in en om de winkels deze vrijdag tal van activiteiten georganiseerd, om onze oudere klanten eens flink in het zonnetje te zetten. In elke straat woont wel een oudere. Meer dan 200.000 ouderen voelen zich extreem eenzaam en krijgen hooguit eens per maand bezoek. DEEN hoopt met deze activiteiten extra aandacht te trekken naar eenzame ouderen. 

In o.a. Hoorn, Amsterdam, Purmerend en Lelystad word een bingo middag georganiseerd. In Marken, Heemskerk, Almere en Volendam is een koffieochtend op de winkelvloer uiteraard met een lekker stuk gebak. Maar ook worden ouderen uitgenodigd voor bloemschikken in Zwaag, Wieringerwerf en Heerhugowaard. 

Het Nationaal Ouderenfonds kan gesponsord worden met de DEEN Sponsormunten die worden verstrekt t/m 27 oktober. Het totaal aantal ingeleverde munten bepaalt na afloop van de actie de hoogte van het sponsorbedrag. Doe dus mee en schenk de munten naar het doel waar uw hart naar uit gaat. De kokers voor de sponsormunten zijn te vinden na de kassa’s voor in de winkel. 

Reageer op dit onderwerp