Hollands Kroon Actueel

Charlotte Haesen. (Foto: aangeleverd)
Charlotte Haesen. (Foto: aangeleverd)

Café des Chansons in de Hippolytushoefkerk

HIPPOLYTUSHOEF – Café des Chansons is zondag 28 oktober te horen om 15.30 uur in de Hippolytuskerk aan het Kerkplein in Hippolytushoef. Zangeres Charlotte Haesen en het Tobalita Strijkkwartet brengen een schitterend repertoire met de mooiste Franse klassiekers van persoonlijkheden als Barbará, Serge Gainsbourg en Édith Piaf, maar ook eigen composities van Charlotte.

Altvioliste Odile Torenbeek hoorde Haesen zingen op een zonnige zaterdagmiddag op de Noordermarkt in Amsterdam en ze viel als een blok voor haar performance en zangtalent. De dames besloten een chansons-programma te maken en formeerden een strijkkwartet: het Tobalita strijkkwartet. Kaarten zijn tot vrijdag 26 oktober te bestellen via www.dekroonconcerten.nl of op de middag van het concert voor aanvang bij de kassa in de kerk.

Reageer op dit onderwerp