Hollands Kroon Actueel

'Journey' van Margriet Eshuijs (Foto: Boy Eshuijs)
'Journey' van Margriet Eshuijs (Foto: Boy Eshuijs)

Margriet Eshuijs in de Cultuurschuur Wieringerwerf

WIERINGERWERF – Zangeres Margriet Eshuijs staat zaterdag 27 oktober met haar solo-programma ‘Journey’ in de Cultuurschuur aan Loggersplein 1 in Wieringerwerf. Aanvang 20.00 uur.

Eshuijs zingt en vertelt over de liedjes die zich aandienden tijdens haar reis, de ‘Journey’ die zij maakt met haar hond Lola. De jazzy vrolijkheid van ‘Can’t stop the feeling’ van Justin Timberlake en de melancholie in ‘Over the Rainbow’ van Judy Garland zijn verstrengeld met de liedjes die singer songwriter Maarten Peters voor haar schreef zoals ‘God is asleep’ en het lied ‘Vergeef me lief’ naar het gedicht van verzetsvrouw Truus Menger. Deze opzet geeft het programma een zeer persoonlijke sfeer. Eshuijs laat de schoonheid van wat ze onderweg fotografeert zien in beeldcollages als decor.

Eshuijs zingt en begeleidt zichzelf op alle instrumenten zoals piano, gitaar, octaafgitaar, elektrische gitaar, accordeon en arrangeert live op het podium haar muziek met eigentijdse looping technieken. Zie voor meer informatie en kaartverkoop: www.decultuurschuur.nl

Reageer op dit onderwerp