Hollands Kroon Actueel

ZAP is na de zege op West Frisia klaar voor FC Den Helder

BREEZAND – De uitslag van 4-0 had net zogoed het dubbele kunnen zijn, de spelers van ZAP waren tegen de ploeg uit Enkhuizen lekker op dreef ondanks dat de derby tegen FC Den Helder al bij sommige spelers tussen de oren aan het spelen was.

Trainer Hans de Koning heeft de ploeg redelijk aan het voetballen gekregen en de stand tussen winst en verlies is nu in everwicht, 4 om 4, waar de verdediging de zaken goed voor elkaar heeft, die staat als een huis wat de spelers van West Frisia wel kunnen bevestigen, er was geen doorkomen aan bij de achterhoede.

De keeper van West Frisia had een minder florisante dag, deze mocht 4x de bal uit het net halen door doelpunten van Dekker en La Croes beiden scoorden 2x, waarbij zeker bij het vierde doelpunt de keeper van West Frisia behoorlijk de fout in ging bij de vrije trap van Stijn Buik en Nick Broersen.

ZAP kan zich klaar gaan maken voor de beladen derby met FC Den Helder.

Reageer op dit onderwerp