Hollands Kroon Actueel

Evelien Vijn pakt tweede plaats in de 3e ronde van de KPN Marathon Cup

WIERINGERWERF – Afgelopen zaterdagavond reden de Regiotop dames hun 50 rondjes tijdens de 3e ronde van de KPN Marathon Cup in Utrecht. De wedstrijd leek kat in het bakje te zijn voor Femke Mossinkoff die van de 50 ronden er 25 op kop lag en lang uit de klauwen van het peleton wist te blijven.

Maar in de laatste meters van de wedstrijd moest zij zich toch gewonnen geven en denderde het peleton over haar heen die in een felle sprint eindigde. Evelien Vijn moest zich in de laatste centimeters gewonnen geven, Anna van den Bos pakte de overwinning voor Evelien Vijn op plaats 3 en de uit Wervershoof afkomstige Lisanne Buurman.

Door deze overwinning wist Anna van den Bos haar leidende positie te verstevigen voor Evelien Vijn die zich op plaats 2 terugvind in de tussenstand voor de KPN Marathon Cup bij de Regiodames. Van den Bos nam tevens het witte pak over van Evelien Vijn.Lisanne Buurman staat op de derde plek in het tussenklassement.

Reageer op dit onderwerp