Hollands Kroon Actueel

Foto: Inter Visual Studio / Marcel Barriel
Foto: Inter Visual Studio / Marcel Barriel

Slachtoffer ongeval Nieuwe Niedorp overleden

NIEUWE NIEDORP – De bestuurder van de auto die afgelopen zondagmiddag tegen een boom langs de Kanaalweg in Nieuwe Niedorp reed is overleden aan zijn verwondingen, meldt onze correspondent in Nieuwe Niedorp. Het gaat om een 17-jarige jongen uit Wieringerwaard. 

De klap was dusdanig hard aangekomen dat de jongen zwaar bekneld zat in zijn autootje en door de brandweer met behulp van een traumateam uit Amsterdam uit de auto moest worden gehaald. Ondanks alle medische hulp bleken de verwondingen te ernstig en is de jongen in het ziekenhuis overleden.

De politie onderzoekt nog of er een tweede auto bij het ongeval betrokken was.

Reageer op dit onderwerp