Hollands Kroon Actueel

Foto: Michaëlshof
Foto: Michaëlshof

Michaël Schouwenaar moet door ziekte ‘zijn’ Michaëlshof verkopen

DEN OEVER – Met pijn in het hart moet Michaël Schouwenaar zijn Michaëlshoeve van de hand doen. Een ernstige ziekte stelt hem niet langer in staat om nog langer de boel draaiende te houden en heeft daarom in overleg met het bestuur van de stichting besloten op zoek te gaan naar een koper die de Michaëlshof die met dezelfde idealen de Michaëlshof wil voortzetten. 

De Michaëlshof staat al vanaf 1974 voor een betrokken, sociale en zorgzame samenleving. Kernbegrippen daarbij zijn: duurzaamheid, zelfvoorzienend, zelfverzorgend, collectief bezit, natuurlijk evenwicht en kringloop in bouwen, wonen en werken, in voedsel, energie, water en afval. Alles in verbondenheid en met respect voor de natuur.

Bij de verkoop krijgt een koper met een min of meer identieke ideologische grondslag de voorkeur. Dit blijft geldig tot 1 maart 2019. Daarna gaat de Michaëlshof “in de vrije verkoop”.

Voor informatie over de huidige activiteiten van de Michaëlshof kunt u contact opnemen met René, telefoon 06-48338515. Het email-adres van de Stichting De Michaëlshof is michaelshof01@gmail.com.

Reageer op dit onderwerp