Hollands Kroon Actueel

Weerbericht Hollands Kroon – zonnig, later meer bewolking

HOLLANDS KROON – Een herhaling van zetten, overdag flinke zonnige perioden, in de middag wat meer bewolking en het blijft droog. De middagtemperatuur loopt op naar 13 graden bij een vrij matige wind die uit het zuiden tot zuidwesten waait. In de nacht naar vrijdag daalt het kwik naar 5 graden.

Vrijdag ook nog een droge dag maar staat er wel wat meer wind en is het met 12 graden ook een graadje frisser dan vandaag. In de avond en nacht neemt de wind toe in kracht naar vrij krachtig en kan het ’s nachts gaan wat gaanregenen.

Het bericht gaat verder onder de afbeelding

Het weekend verloopt wisselvallig, vooral op zaterdag kan er lokaal een stevige regenbui vallen. Met 13 graden is het warm voor de tijd van het jaar. Ook zondag houden wij het niet droog al gaat er wel minder neerslag vallen dan op zaterdag. Overdag 12 graden, in de nacht naar maandag dalend naar 9 graden. De wind is op beide dagen vrij krachtig en waait uit het zuiden tot zuidwesten.

De nieuwe week begint wisselvallig met op maandag en dinsdag nog een bui daarna komt de droogte weer terug. Op de langere termijn gaat de temperatuur wel naar beneden, overdag nog een graad of 8 en in de nachten een graad of 4 door een zich in het oosten/zuidoosten nestelende wind.

Reageer op dit onderwerp