Hollands Kroon Actueel

Van links naar rechts: Casper Willems van CPT, Marcel Keezer van Cryoworld, wethouder Theo Meskers en Richard Meester van Quest Innovations.
Van links naar rechts: Casper Willems van CPT, Marcel Keezer van Cryoworld, wethouder Theo Meskers en Richard Meester van Quest Innovations.

Cryoworld is het meest innoverende bedrijf van Hollands Kroon

WIERINGERWERF – Cryoworld B.V. uit Wieringerwerf is de winnaar geworden van de Lelyprijs 2018. Dat is vrijdagavond bekendgemaakt tijdens de ondernemersbijeenkomst in De Cultuurschuur in Wieringerwerf. Het bedrijf liet CPT uit Wieringerwerf en Quest Innovations uit Middenmeer achter zich. De Jonge Lely voor startende bedrijven werd gewonnen door H2O Technics B.V. uit Wieringerwerf.

Innovatief

Juryvoorzitter en wethouder Theo Meskers: “Deze competitie onderstreept nogmaals hoeveel diversiteit en innovatieve kracht onze regio bezit. Cryoworld weet keer op keer complexe vraagstukken uit de wetenschap te vertalen naar innovatieve oplossingen. En daarnaast lukt het ze om kwalitatief hoogwaardig personeel aan zich te blijven binden. En wat H2O Technics doet is ook bijzonder knap. In zo’n korte tijd een dergelijke ontwikkeling doormaken.”

Kunstwerk

De prijs voor Cryoworld bestaat, naast de eer en veel publiciteit, uit een prachtig kunstwerk van kunstenaar Hans Blank uit Den Oever. Voor H2O Technics, de winnaar van De Jonge Lely, is de prijs een compleet verzorgd bedrijfsfilmpje.

Reageer op dit onderwerp