Hollands Kroon Actueel

Foto aangeleverd
Foto aangeleverd

“Christmas is coming”, concert met koor Octavia

MIDDENMEER – Zondagmiddag 16 december geeft koor Octavia een  kerstconcert in de Ontmoetingskerk in Middenmeer. Na het voorjaarsconcert in april is koor Octavia, onder leiding van dirigent Arwin Kluft,  enthousiast aan de slag gegaan met nieuwe nummers voor dit kerstconcert.

Voor de pauze worden stemmige nummers gezongen waaronder “The mansions of the Lord”,  Va pensiero, Amazing Grace. Na de pauze worden de kerstnummers ten hore gebracht. Onder anderen een gospel, een Spaans kerstlied, een medley met Engelstalige kerstliedjes, een nummer uit de Messiah van Händel .

Voor deze gelegenheid zijn, naast de vertrouwde begeleiding van pianist Gert-Jan Weel, Mirjam Stuveling op dwarsfluit en Ronald Reijers als toetsenist te horen. De algehele muzikale leiding is in handen van Arwin Kluft.

Het concert vindt plaats om 14.30 uur in de Ontmoetingskerk, Prof. ter Veenweg 4 in Middenmeer.  De zaal is om 14.00 uur open.

Kaarten zijn €12,50 inclusief 1 consumptie. Deze kunnen, bij voorkeur via de mail, besteld worden : koorvereniging.octavia@gmail.com

Reageer op dit onderwerp