Hollands Kroon Actueel

Weerbericht Hollands Kroon – geregeld zon, maar ook enkele wolken

HOLLANDS KROON – Vandaag hebben wij te maken met afwisselend zonnige moeten en perioden van bewolking. De middagtemperatuur loopt op naar een graad of 5 bij een vrij krachtige tot krachtige wind uit het oosten waardoor het een stuk kouder zal aanvoelen. In de nacht naar donderdag daalt het kwik naar 0 graden en tijdens zonsopkomst mogelijk even onder het vriespunt.

Donderdag is er veel meer bewolking waardoor de zon maar af en toe te zien zal zijn. Het blijft wel droog en met 4 graden is het een stuk beneden normaal voor de tijd van het jaar. De wind waait uit het oosten en is vrij matig van kracht, in de nacht naar vrijdag daalt het kwik naar 1 graad boven net vriespunt.

Vrijdag is er weer meer ruimte voor de zon en dankzij de naar het zuidoosten draaiende wind is het ook iets minder koud dan de afgelopen dagen, de middagtemperatuur loopt op naar 6 á 7 graden.

Voor meer weer kijkt u op de website van ons weerstation

Reageer op dit onderwerp