Hollands Kroon Actueel

Aisling Urwin en André van de Hoff. (Foto: aangeleverd)
Aisling Urwin en André van de Hoff. (Foto: aangeleverd)

Ierse avond in de Cultuurschuur Wieringerwerf

WIERINGERWERF – Het Ierse gezelschap André van de Hoff (fluiten, saxen en percussie) en Aisling Urwin (harp, gitaar en zang) geven vrijdag 30 november een concert in de theaterzaal van De Cultuurschuur aan Loggersplein 1 in Wieringerwerf. Aanvang 20.00 uur.

De van oorsprong uit Graft-De Rijp afkomstige André van der Hoff ontmoette de Ierse Aisling Urwin drie jaar geleden in Ierland tijdens een jamsessie. Twee mensen van verschillende generaties vonden elkaar in de muziek en touren sindsdien regelmatig in Nederland. Hun gezamenlijke liefde voor Ierse muziek en de uitzonderlijke combinatie van instrumenten zorgen voor prachtige concerten van bestaande oude en nieuwe Ierse songs en eigen composities. Een samenspel die een intense beleving veroorzaken.

Kaarten reserveren via: info@wiewatwaarop49.nl of tel. 06-54667049.

Reageer op dit onderwerp

HKA-ARCHIEF

Muzikale reis naar Ierland,Schotland en Engeland met muziekvereniging Wieringerwaard

hkredactie

Scheepsfolk in de Nicolaaskerk Westerland

hkredactie

Keesschuur Anna Paulowna: ‘De Laatste Druppel’

hkredactie