Hollands Kroon Actueel

Na particulieren nu ook schulddienstverlening voor zelfstandig ondernemers in Hollands Kroon

HOLLANDS KROON – Bent u zelfstandig ondernemer en heeft u financiële problemen? Dan kunt u zich bij de gemeente Hollands Kroon melden. In samenwerking met Oxyz Alkmaar, biedt de gemeente Hollands Kroon sinds kort ook schulddienstverlening aan voor zelfstandig ondernemers. Vaak komt deze doelgroep niet in aanmerking voor schulddienstverlening via de gemeente en moeten dan op zoek naar deze hulpverlening via een particulier bureau. Hierbij draaien zij ook voor deze kosten op. Reden voor de gemeente Hollands Kroon om ook voor zelfstandige ondernemers schulddienstverlening aan te bieden.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Zelfstandig ondernemers met schulden kunnen contact met de gemeente opnemen. Er volgt een gesprek met een consulent. Deze onderzoekt welke hulp het beste aansluit. Als er sprake is van een bedrijf met inkomsten en schulden, verwijst de consulent u door naar Oxyz. Oxyz voert de schulddienstverlening uit. Is er sprake van een bedrijf zonder inkomsten, dan zijn er andere mogelijkheden voor hulpverlening via ons.

Neem contact met ons op

Bent u zelfstandig ondernemer en is er sprake van financiële problemen? Neem dan contact met de gemeente op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek

Reageer op dit onderwerp