Hollands Kroon Actueel

Foto: Romy Meijerink
Foto: Romy Meijerink

Inwoonster(58) uit Musselkanaal met auto over de kop op N242

OUDE NIEDORP – Een 58-jarige vrouw uit Musselkanaal (Groningen) is zaterdagochtend 1 december met haar auto over de kop gegaan op de Provincialeweg (N242) in Oude Niedorp. Hulpdiensten kregen de melding van het éénzijdige ongeval even na 11.30 uur.

Over de kop
De 58-jarige vrouw reed over de (N242) vanuit de richting Nieuwe Niedorp in de richting van Triflor bloembollen toen ze met haar wiel in de berm terecht kwam, corrigeerde en over de kop ging. Ze is voor controle naar het ziekenhuis gebracht. De auto is even later afgesleept door bergingsbedrijf Rood.

Reageer op dit onderwerp

HKA-ARCHIEF

Ongevallen A7 zorgen voor groot verkeersoverlast

hkredactie

Ongeval Nieuwe Niedorp, scooterrijder gewond naar ziekenhuis

hkredactie

Fietster(13) uit winkel naar ziekenhuis na ongeval

hkredactie