Hollands Kroon Actueel

Foto aangeleverd

Succes Pietentoernooi groot succes

HIPPOLYTUSHOEF – Woensdagmiddag werd weer het jaarlijkse Pietentoernooi gehouden voor de  jongste jeugd. Van 14:30 tot 17:00 konden de jongens en meisjes van de F-league t/m de JO12 weer even wennen aan het spel in de zaal. Een mooie bijkomstigheid met de zaaltoernooien die in het verschiet liggen.

Het toernooi was opgedeeld in twee stukken, eerst voor de jongste jeugd en daarna voor de iets oudere talenten. Zij werden tijdens het toernooi vergezeld door twee Pieten die ook een balletje mee trapten. Op de tribunes waren veel ouders, opa’s en oma’s aanwezig die de kinderen aanmoedigden en in de pauze stond er limonade met wat lekkers klaar voor de kinderen. 

Na afloop werd de inzet door iedereen beloond met een cadeautje van de Pieten. De Pieten hadden ook erg genoten en gaven aan dat zij ook graag volgend jaar weer van de partij zijn. De organisatie bedankt alle vrijwilligers en de Ukkie Shop voor hun onmisbare bijdrage aan dit toernooi.

Kijk voor meer foto’s op de facebook pagina van Succes. Heb jij zelf ook nog leuke foto’s? Stuur ze in naar communicatie@vvsucces.com

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965  of mail de redactie op redactie@hollandskroonactueel.nl

Reageer op dit onderwerp