Hollands Kroon Actueel

Scholieren krijgen boetes, fietsverlichting niet op orde.

View this post on Instagram

Laat je zien!! In het verlengde van de #fietsverlichting #actie #fixjefiets vorige week op het #wiringherlant vanochtend op de #frieseweg #schelpenbolweg #slootdorp en op de #terpweg #wieringerwerf een #controle uitgevoerd met diverse collega's waaronder jeugdagent @pol_bais. Van de ongeveer 150 gecontroleerde #fietsers hadden 10 fietsers hun verlichting niet op orde. Zij hebben een #bekeuring gehad. Complimenten voor het overgrote deel dat wél hun fietsverlichting in orde had! Met name op de aardedonkere wegen in de polder van #hollandskroon is het levensgevaarlijk om zonder licht te fietsen. #verkeersveiligheid #ikwiljezien #lichtaan #daarkunjemeethuiskomen #hhw247 #politie #wijkagentindewijk #batterijleeg #donkeredagen #zorgdatjeveiligopweggaat

A post shared by wijkagent Michel Verhagen (@pol_verhagen) on

Reageer op dit onderwerp

HKA-ARCHIEF

Politie staakt achtervolging vanwege gevaarlijke omstandigheden

hkredactie

Laagvlieger rijdt 82km/u waar je 50km/u mag rijden

hkredactie

Politie en gemeente vragen inwoners Hippolytushoef om alertheid bij vernielingen in het dorp

hkredactie