Hollands Kroon Actueel

Spinning marathon voor Alpe d’HuZes in Middenmeer

MIDDENMEER – Team Touw Reloaded organiseert zaterdag 15 december een spinning marathon voor Alpe d’HuZes in Middenmeer. In het nieuwe onderkomen van Fysio en Fitness in Middenmeer staan dan veertig spinfietsen klaar. Tussen 10.00 en 16.00 uur kan men één of zelfs zes uur spinnen. Natuurlijk neemt elke fietser sponsorgeld mee. De sponsor bedragen zijn € 10,- per uur of € 50,- voor de volle zes uur.

Jacolien, Ben en Brenda Veldhuis, Cees en Karline Laan, Ab en Kirsten Jenema, Eline Flokstra en Peter Boutkan zijn Team Touw Reloaded. Het team en haar teamleden zijn te volgen op www.opgevenisgeenoptie.nl waarbij men in het zoekvenster kunt zoeken naar Team Touw Reloaded of naar één van de deelnemers.

Zij gaan weer diverse sponsoracties in touw zetten. Op dit moment worden gesponsorde tulpenbollen verkocht. Later worden er nog oliebollen en snert gemaakt en verkocht. De acties zijn te volgen op de facebookpagina Team Touw Reloaded. Bestellingen kunnen ook via deze facebook pagina gedaan worden.
Team Touw hoopt zo weer met goede moed, motivatie en een mooi bedrag naar Frankrijk te gaan om op 6 juni 2019 verscheidene keren de berg op te fietsen. Samen in touw voor een goede zaak.

Deelnemers voor de spinning marathon kunnen zich opgeven via e-mail: teamtouw@hotmail.com.

Reageer op dit onderwerp