Hollands Kroon Actueel

Weerbericht Hollands Kroon – toenemende kans op (flinke)buien

HOLLANDS KROON – De dag start met veel bewolking maar tot zeker in de middag blijft vrijwel droog, tegen het einde van de middag komen vanuit het westen de eerste regenbuien onze regio binnendrijven en vanavond vallen er dan enkele buien die lokaal stevig kunnen uitpakken. De middagtemperatuur loopt op naar 11 graden en de wind is matig tot vrij krachtig en waait uit het westen/zuidwesten.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Vrijdag wordt een kletsnatte dag en staat er ook veel wind, de middagtemperatuur loopt op naar 12 graden en de zon krijgen wij niet te zien. Dit is ook zaterdag het geval al is er dan wel wat ruimte voor de zon maar met een harde tot soms stormachtige wind is het niet fijn toeven buiten. De middagtemperatuur loopt zaterdag op naar 10 graden.

Zondag is het weer allemaal wat vriendelijker met overdag 9 graden maar nog steeds een vrij krachtige wind die uit het noordwesten waait.

Voor meer weer kijk je op de website van ons weerstation

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965  of mail de redactie op redactie@hollandskroonactueel.nl

Reageer op dit onderwerp