Hollands Kroon Actueel

Foto aangeleverd

Bijzonder concert Popkoor Join’s Meeting

OOSTERLAND/MIDDENMEER – Popkoor Join’s Meeting geeft zaterdag 15 en zondag 16 december het bijzondere concert ‘Niet Alleen’. Het wordt een concert over kerst maar ook weer niet, ze zingen kerstliederen maar ook andere nummers.

Het is een verhaal over iedereen. Kortom over de samenleving. Join’s Meeting vertelt een verhaal maar ze zingen het meest, want dat is hun ding. Zaterdag 15 december zijn ze om 20.00 uur te horen in de Michaelskerk in Oosterland. Zondag 16 december treden ze om 15.00 uur op in de Christus Koning Kerk in Wieringerwerf.

Entree 10,- euro. Reserveren via: www.joinsmeeting.nl

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965  of mail de redactie op redactie@hollandskroonactueel.nl

Reageer op dit onderwerp