Hollands Kroon Actueel

Pearle deelt 50.000 gratis vuurwerkbrillen uit

HOLLANDS KROON – Ieder jaar vieren we met zijn allen oud en nieuw. Een groot feest met goed gezelschap, lekkere oliebollen en prachtig vuurwerk. Vuurwerk veroorzaakt jaarlijks veel letsel aan ogen of andere delen van het lichaam.

Elk jaar vallen er honderden vuurwerkslachtoffers. Een van de meest voorkomende letsels, is oogletsel: maar liefst 27% loopt permanente oogschade op door vuurwerk tijdens de jaarwisseling. Meer dan 40% van de slachtoffers was omstander, en stak dus zelf geen vuurwerk af.

Krijg een gratis knalplanga van Pearle Opticiens

Al sinds 2013 deelt Pearle gratis vuurwerkbrillen uit. Pearle Opticiens wil alle ogen van Nederland op scherp zetten. Daarom willen we Nederland bewust maken van oogschade rondom de jaarwisseling te voorkomen. Iedereen moet goed voor zijn of haar ogen zorgen, het is immers het meest kostbare bezit dat we hebben. Daarom deelt Pearle elk jaar in december 50.000 knalplanga’s uit. Haal hem gratis op bij een Pearle winkel bij jou in de buurt.

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965  of mail de redactie op redactie@hollandskroonactueel.nl

Reageer op dit onderwerp